Posebne priložnosti za gozdno kopel v gozdu

Na vodene gozdne kopeli, ki se bodo odvijale v gozdovih v okolici Mozirja, se lahko prijavijo posamezniki ali manjše skupine. Termini so posebni zato, ker jih delimo samo s tistimi, ki so že bili s Katarino na gozdni kopeli ali so se prijavili na Melisine novice.

V primeru, da bi želeli vodeno gozdno kopel za zaključeno skupino ljudi, pišite na katarina@melisa.si.

Posebne priložnosti za gozdno kopel v gozdu

Na vodene gozdne kopeli, ki se bodo odvijale v gozdovih v okolici Mozirja, se lahko prijavijo posamezniki ali manjše skupine. Termini so posebni zato, ker jih delimo samo s tistimi, ki so že bili s Katarino na gozdni kopeli ali so se prijavili na Melisine novice.

V primeru, da bi želeli vodeno gozdno kopel za zaključeno skupino ljudi, pišite na katarina@melisa.si.

MAJ 2024

 • petek, 10. 5. 2024, 17.30-20.00 (prijave možne do vključno torka 7. 5. 2024)

 • petek, 31. 5. 2024, 17.30-20.00 (prijave možne do vključno torka 28. 5. 2024)

Pogoji za udeležbo oz. izvedbo vodene gozdne kopeli

 • Vodena gozdna kopel se izvede, če se za posamezen termin prijavijo vsaj 3 udeleženke, udeleženci.
 • Največje število prijav za posamezen termin je 10 udeleženk, udeležencev.
 • Prijave se zbirajo do vključno 3 dni pred najavljenim terminom. Primer: če je razpisan termin na petek, se je treba prijaviti najpozneje v torek do konca dneva.
 • Če posamezen termin iz kakršnega koli razloga odpade, se dogovorimo, da izberete katerega od ostalih terminov. Če ste že plačali vodenje, ki je odpovedano, se vam prispevek po predhodnem dogovoru lahko tudi vrne.
 • Vodena gozdna kopel se izvaja v vsakem vremenu, razen, če bi bila vremenska napoved tako slaba, da bi bilo zadrževanje na prostem nevarno.
 • Lokacije bodo v bližnji okolici Mozirja. Točno lokacijo izveste nekaj dni pred vodenjem – izbira je odvisna od prijavljenih in vremenske napovedi. Katarinina želja je, da vsem omogoči čim lepšo izkušnjo.
 • Prispevek za posamezno vodenje:
  • 40 EUR na posamezno udeleženko, udeleženca.
  • V primeru, da na posamezno vodenje prijavite 3 ali več udeleženk, udeležencev, vam nudimo 10-odstotni popust na skupni znesek (primer: 3 udeleženci – polna cena je 120 EUR, cena z ugodnostjo je 108 EUR).

Prijavnica za vodeno gozdno kopel v gozdu

Na kateri termin se želite prijaviti? (Lahko tudi več)
Pride z vami še kdo? *
Strinjanje z uporabo vaših podatkov *

Vodena gozdna kopel kot posebno doživetje za zaključene skupine

Vodena gozdna kopel je odlično doživetje tudi za zaključene skupine (do največ 15 ljudi), kot so na primer:

 • prijatelji(ce),
 • družina (z otroki, starimi od 13 let),
 • pari (posamezni pari, zakonske skupine),
 • timbilding (malo drugače, bolj umirjeno, poglobljeno, brez tekmovanja kdo bo boljši),
 • ali druge skupine.

Če bi radi izkusili ali podarili vodeno gozdno kopel točno določeni skupini ljudi, pišite na katarina@melisa.si.

Katarina se bo vsekakor potrudila, da boste lahko odšli v gozd.

Katarina Alič Čretnik, ANFT certificirana vodnica gozdne terapije

Katarina Alič Čretnik, ANFT certificirana vodnica gozdne terapije

Katarino že od malih nog spremlja raziskovalni duh. Verjame, da so vse stvari med seboj povezane in da je naš največji namen odkriti svoje talente ter jih razvijati z namenom, da pomagamo drug drugemu. Verjame, da vsak v sebi nosi odgovore na svoja vprašanja, le naučiti se jih moramo slišati in zbrati pogum, vztrajnost in potrpežljivost, da jim sledimo.

Po študiju ruskega jezika in sinologije, je več kot petnajst let delala v svetu digitalnega marketinga, kjer se je zadnjih pet let ukvarjala predvsem z izobraževanjem podjetij, kako izboljšati in prestaviti procese delovanja v HubSpot – spletno platformo orodij, specializiranih za marketing, prodajo in podporo kupcem.

Junija 2022, po zaključku izobraževanj za trenerko nevro-lingvističnega programiranja (NLP), v okviru združenja INLPTA, je bila njena duša še vedno nemirna. Vse, dokler se nekega jesenskega dneva ni srečala z izrazom gozdna terapija. Začela je raziskovati in več kot je prebrala, bolj je čutila, da išče ravno gozd. Eno leto pozneje je postala certificirana vodnica gozdne terapije. Kako biti vodnica, se je učila pri ameriškem združenju Association of Nature and Forest Therapy (ANFT). Navdihuje jo ANFT filozofija, ki pravi, da je terapevt gozd, vodnica pa le odpira vrata vanj.

Neizmerno je hvaležna za najmočnejši podporni steber, ki ga je našla v možu. Za sinova, ki ji nevede nastavljata ogledalo in jo spodbujata, da raste. Za vero, ki ji omogoča duhovno rast. Za širšo družino in vse izjemne ljudi, ki so ji pomagali (po)iskati pot naprej, ko je bilo zelo težko.

Zelo je hvaležna tudi za klic gozda in za priložnost, da tja popelje še druge ljudi. Uživa v priložnosti, da se skupaj z udeleženkami in udeleženci uri v sposobnosti dovoliti vsakemu, da je to, kar je. Ljudje smo neverjetne zgodbe. Tisti, ki jim zna prisluhniti, je lahko bogatejši kot najpremožnejši ljudje na tem svetu.

Želite biti obveščeni o novostih, povezanih s počitniško hiško Meliso in vodenimi gozdnimi kopelmi?

Prijavite se na naše novice. Obljubimo, da naša sporočila ne bodo popolnoma preplavila vašega spletnega nabiralnika.

Strinjanje z uporabo vaših podatkov *